M800
 Az M 800 egy egyedi kialakítású nagyfelbontású ipari nyomtató.

Az M800 egy tetszésünk szerint összeállítható nyomtató, ami egyben azt is jelenti, hogy több eltérő nyomtatási feladathoz is ugyanolyan hatékonyan használható.

Különböző szélességű feliratot vagy képet képes nyomtatni. Egyszerre több helyen képes nyomtatni ugyanazt a terméket vízszintesen és függőlegesen egyaránt. Egyszerre több színnel képes nyomtatni ugyanazt a terméket. Különböző tintatartályokat kapcsolhatunk hozzá, kisebb vagy nagyobb tintaigényű alkalmazások kiszolgálásához. A nyomtatónk képes porózus, vagy nem porózus felületek nyomtatására egyaránt, használhatunk hígító alapú, olaj alapú, vagy akár UV alapú tintát.

 

Mindezt az M800-as vezérlő teszi lehetővé, amelyhez különböző, és akár több nyomtatófejet, illetve különböző és akár több festéktartályt csatlakoztathatunk, ahol minden egyes festéktartályban tetszésünk szerinti tintát használhatunk.

 

Az M800 vezérlő nagyLCD kijelzővel és QWERTY billentyűzettel rendelkezik

 

Az M800-hoz a következő nyomtatófejek közül választhatunk.

Mindegyik nyomtatófej képes bármilyen színű illetve bármilyen típusú tinta nyomtatására, egyszerűen kimossuk a nyomtatófejet és kezdődhet a nyomtatás az új tintával.

1 db-tól 8 db nyomtatófejig 18mm-es Xaar 180 DPI-s nagyfelbontású nyomtatófejet

1 vagy  2db 34mm Xaar 180 DPI-s nagyfelbontású nyomtatófejet

1 vagy  2db 50mm Xaar 180 DPI-s nagyfelbontású nyomtatófejet

1 vagy  2db 70mm Xaar 180 DPI-s nagyfelbontású nyomtatófejet

 

Tehát pl. 18mm-es nyomtatófejet használva, a nyomtatott karakterünk vagy grafikánk, 1mm-től 18mm magas lehet egy darab nyomtatófej esetén. Két nyomtatófej esetén, nyomtathatunk 34mm magas karaktert vagy grafikát, vagy nyomtathatjuk ugyanazt a karaktert vagy grafikát két színnel, vagy nyomtathatjuk ugyanazt a terméket két különböző helyen. 8 db 18mm-es nyomtatófej alkalmazása esetén, nyomtathatunk 140mm magas karaktert vagy grafikát, vagy nyomtathatjuk ugyanazt a karaktert vagy grafikát 8 különböző színnel, vagy nyomtathatjuk 8 különböző helyen ugyanazt a terméket. (A nagyobb méretű fejek esetén ugyanígy)

Nyomtatási sebesség 42méter/perc, kisméretű és precíz kizárólag vonalkód nyomtatása esetén 25méter/perc.

100 különböző üzenet a memóriában tárolva

Az M800-as vezérlő lelke a WINJET szoftver, amellyel üzeneteket, logót, grafikát, valós idejű üzeneteket,vonalkódot bármilyen nyelven egyszerűen szerkeszthetünk. A megszerkesztett üzeneteinket elmenthetjük PC-re, ahonnan bármikor rátölthetjük az M800-as vezérlőre, vagy az M800 tartalmát elmenthetjük PC-re. 

 Az üzeneteket szükség esetén akár az M800-as billentyűzetén keresztül is módosíthatjuk, illetve módosíthatunk bármilyen paramétert. (illetve létrehozhatunk új üzenetet, nem feltétlen szükséges PC-n tervezni a nyomtatandó üzenetet)

Az M800-as memóriájában tárolt üzenetek közül bármelyiket nyomtathatjuk, nyomtatás előtt az üzenet valós méretben, valós felbontásban és a nyomtatásnak beállított paraméterekkel (azt látjuk ahogy a nyomtatás valóban ki fog nézni) megjelenik a kijelzőn, így ellenőrizhetjük a beállításokat.

 Amennyiben változtatni szeretnénk a nyomtatási igényeken pl. új fejet csatlakoztatunk hozzá, vagy épp lecsatlakoztatjuk a fölöslegessé váltat, vagy épp nyomtató tartályt cserélünk, vagy színt cserélünk, vagy több színnel akarunk nyomtatni, (ahány szín annyi tintatartály és annyi nyomtatófej) vagy épp kevesebbel vagy tinta típust cserélünk hígító olaj vagy UV alapút,  egyszerűen kicseréljük a nyomtatón az adott alkatrészt, vagy kellékanyagot és ugyanazon M800-as vezérlő folytatja a nyomtatást.  

 M800-as vezérlő alapkivitelben rendelkezik 2 db tintatartály kimenettel (vagyis két tintatartály csatlakoztatható az alapkivitelhez, a teljes kivitelhez 8 tintatartály csatlakoztatható, mindenben azonosak az alapkivitel upgradelhető további csatlakozási lehetőséggel.) egy fotocella bemenettel, egy enkóder bemenettel, soros kommunikációval, Ethernet kommunikációval, USB csatlakozással, illetve a WIFI csatlakozás egyelőre fejlesztés alatt.

 

 Az M800 néhány megjelenése

AZ M800 kétfejes verzió két külön tintatartállyal 

 

M800 kétfejes verzió iker tintatartállyal.           

 Az iker tintatartályhoz két fej csatlakoztatható sorban és különböző szín nyomtatható velük, Pl. fekete és fehér nyomtatás szürke műanyag csöveken.

 

M800 hétfejes verzió. (Összesen 8 fej lehetséges)       

A fejek 3m szélesen helyezhetők el a futószalag felett (ennyit engednek meg a csatlakozások)

M800 két 34mm es fejjel vizszintesen és függőlegesen nyomtatva egy időben

A következő linkre kattintav a ternékek webárúházunkban elérhetőek  www.amivision.eu\webaruhaz